"To make a webbsite is like to do a puzzle -
you never know the final result and
how it 'will work. Hopefully your browser knows the
amazing answer..." An unknown author

Varför en hemsida?

Idag är det en självklarhet att söka och dra nytta av information som finns på Internet. Även att betala sina räkningar och exempelvis att beställa biljetter. Varför inte då en egen hemsida? Med den kan du utnyttja för exempelvis ditt småföretag för att synas och positionera dig på Internet. Men först bör du ställa dig några enkla frågor:
- Vad skall du ha hemsidan till? Är det för kunderna eller enbart för dig själv eller din hobbyverksamhet?
- De flesta sidor på nätet säljer något - vad har du för inriktning och vad vill du sälja?

Fördelarna med en hemsida är många!

En välplanerad och intressant webbplats kan vara din bästa vän för att synas och märkas på nätet. Den visar för dina kunder att du är villig att satsa och utveckla ditt företag eller ditt intresse. Den skapar en dialog mellan dig och eventuell kund samt förstärker din trovärdighet. Hemsidan kan även visa vad du har gjort tidigare och dina tankar om företaget i framtiden. Skapar för kunden en bild av dig innan ni har träffats - lättare för dig att utföra de tjänster kunden önskar!

Användbarhet och tillgänglighet.

En målsättning för användaren är att själv kunna påverka utseendet till en viss del. Att påverka kan vara att svara på ett inlägg i gästboken eller skriva ett nyhetsinlägg direkt på sidan. Givetvis med säkrad inloggning till sidan. Vidare att ta egna digitala bilder som den webbansvarige kan, på ett enkelt sätt, publicera med hjälp av FTP på hemsidan. Din information på hemsidan är tillgänglig 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet - du kan sälja direkt från sidan. En annan fördel är att det går att minska kostnaderna genom att spara in på porto och trycksaker genom att utnyttja e-post!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2006 All rights reserved. | E-post: controllaltdelete.se |